Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή

πρόγνωση καιρού από το weather.gr

Συχνές Ερωτήσεις 
 
  • Πώς υπολογίζεται το βάρος μιας αποστολής;

Το βάρος μιας αποστολής εξαρτάται από το πραγματικό της βάρος αλλά και από το ογκομετρικό της. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε cm / 5000) είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό της βάρος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης.

  • Σε πόσες ημέρες παραδίδεται μια αποστολή;

Η αναμενόμενη ημέρα παράδοσης μιας αποστολής είναι η επόμενη εργάσιμη από την ημέρα αποστολής. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή νησιώτικους προορισμούς ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 24 ή 48 ώρες.

  • Πώς μπορώ να στείλω μια αποστολή;

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο κατάστημα μας 210 92 12 227 ώστε να έρθουμε στη διεύθυνσή σας να παραλάβουμε την αποστολή. Διαφορετικά στέλνεται e-mail (info@bcscourier.gr) με τα στοιχεία σας και τα στοιχεία παραλήπτη και τις ώρες παραλαβής ή μπορείτε να έρθετε στο κατάστημα μας.

  • Πώς μπορώ να ανοίξω κωδικό επί πιστώσει στην B.C.S.

Αποστείλετε email (info@bcscourier.gr) ή fax (210-7241385) με τις απαιτούμενες πληροφορίες (ονοματεπώνυμο ή επωνυμία εταιρείας, τηλέφωνο επικοινωνίας, όνομα υπευθύνου επικοινωνίας, ΑΦΜ, ΔΟΥ, πλήθος μηνιαίων αποστολών, προορισμοί, βάρος) και το τμήμα Πωλήσεων της B.C.S. θα επικοινωνήσει μαζί σας, ώστε ν’ αποκτήσετε κωδικό επί πιστώσει και να απολαμβάνετε προνομιακές χρεώσεις.

  • Πώς μπορώ να υποβάλω αναφορά απώλειας/ζημιάς σε περίπτωση που η αποστολή μου δεν φθάσει στον προορισμό της ή υποστεί ζημιές;

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας  δίνοντάς  τον αριθμό της αποστολής. Σε περίπτωση που θέλετε να εγείρετε αίτημα αποζημίωσης αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα 20 ημερών από την ημερομηνία ανάληψης της αποστολής από τη B.C.S..

  • Θέλω να στείλω μια αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς. Πώς & πότε θα πάρω τα χρήματά μου;

Η απόδοση της αξίας της αντικαταβολής γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα πρέπει να δώσετε κατά την παραλαβή της αποστολής. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παράδοση της αποστολής σας, δίνεται η εντολή στη συνεργαζόμενη τράπεζα για κατάθεση στο λογαριασμό σας.

 

     
Τα Νέα μας